Menu

Gillberga socken

Minimera
Gillberga
Gillberga är en liten socken med drygt 800 invånare i sydvästra Värmland. Tack vare dess gynnsamma läge längs Byälven bosatte man sig här redan så tidigt som i stenäldern.
Minimera
Artiklar

Två landsbygdsföretagarmöten i mars

Säffle Kommun, i samarbete med LRF Säffle Norra, Företagarna Säffle, Kilas och Svanskogs Byalag, samt Gillberga Utvecklingsgrupp, bjuder in till två landsbygdsföretagarmöten i mars. Det första, som hålls i Nysäters Bygdegård den 9 mars kl. 18:30 kommer att handla om möjligheter till praktikplatser, energibesparing och landsbygdsföretagarens syn på framtiden. Det andra, som ska äga rum den 16 mars kl 18:30 i Skäggebyn Bygdegård i Svanskog, kommer att ge information om finansiering med hjälp av Leaderprogrammet och kommer det att pratas om hur vi kan locka fler turister till landsbygden. Förutom att det finns mycket information att hämta, är kvällarna också ett utmärkt tilfälle att lära känna fler kollegaföretagare och ta del av varandras idéer och synpunkter.

Man kan anmäla sig till Birgitta Bruce, tel. 0533-681328, e-mail birgitta.bruce@saffle.se senast den 4 mars resp 11 mars.

<< Tillbaka
  • 18 februari 2016
  • Antal visningar: 4925
Kategorier: Nyhet
Skriv ut

Theme picker