Menu

Gillberga socken

Minimera
Gillberga
Gillberga är en liten socken med drygt 800 invånare i sydvästra Värmland. Tack vare dess gynnsamma läge längs Byälven bosatte man sig här redan så tidigt som i stenäldern.
Minimera
Artiklar

Årsmöte med Gillberga PRO

Gillberga PRO har hållit årsmöte i Nysäters Bygdegård. Utöver sedvanliga årsmötesförhandlingar var det underhållning på gitarr av Ajman Tallaj från Säffle. Vid fikat överraskade föreningens äldsta medlem Sonja Svensson med en jubileumstårta som hon bakat själv. Sonja är 95 år och har varit medlem i PRO Gillberga i många år.

Mötet började med en tyst minut för en av föreningens medlemmar, Gun Andersson, som gått bort under året. Av verksamhetsberättelsen framgår att PRO Gillberga har haft 58 medlemmar under 2015 och man kan se att medlemmarna är aktiva med boulespel året runt, promenader, vävning och resor. Man har också deltagit i tävlingen PRO-vetarna där man mötte lag från Årjäng och Grums. Grums vann tävlingen och gick vidare till distriktsfinalen.

Efter genomförda val består styrelsen för 2016 av Britta Andersson, ordförande, Maud Zetterqvist, sekreterare, Inger Johansson, kassör. Övriga ledamöter är Dagny Nygren, Anita Andersson, Bengt Axelsson och Rut Jansson. 

<< Tillbaka
PlatsBygdegården i Nysäter
  • 29 februari 2016
  • Antal visningar: 6510
Kategorier: Nyhet
Taggar:
Skriv ut

Theme picker